Projecten

foto12345678Business Development & Projectmanagement
Van Es Mobility gaat verder dan alleen het leveren van diverse installaties! Wij kunnen indien gewenst het complete project voor u uit handen nemen. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van grote en kleine implementatie trajecten en kunnen ervoor zorgen dat de implementatie vlekkeloos verloopt. Deze implementatie trajecten doen wij vaak in samenwerking met zorgvuldig geselecteerde en gecertificeerde partners.

Door de efficiënte samenwerking met diverse partners wordt het hele project verzorgd van: schouwing, implementatie, inkoop, voorraadbeheer, logistiek, opdrachtverwerking, planning, installatie op locatie, training , aftersales, oplevering met 24/7 SLA via de Alarmcentrale van BOSCH. Zodat uw mobiliteit gewaarborgd is binnen uw organisatie.

Infincis

Infincis is de DBK in het voertuig. De software biedt actuele informatie om de bevelvoerder en officier van dienst te helpen bij de aanval. Actuele informatie wordt direct gekoppeld aan binnenkomende meldingen. Het korps bepaald zelf welke informatie zichtbaar is. In combinatie met de Track-and-tracemodule is de inzet overzichtelijk op locatie, op de kazerne en in de meldkamer. De software is ontwikkeld aan de hand van praktijkervaring binnen de brandweer. Het landelijke pakket van eisen aan DBK software, door de NVBR opgezet, is de constante voor de standaardmodules en maatwerkmodules. Hierdoor is de software met een eenvoudige cursus eigen te maken en vereenvoudigt het grensoverschrijdende inzetten. Bestaande aanvalsplannen, GBKN, luchtfoto’s en overige informatiebronnen kunnen eenvoudig worden opgenomen. Informatie van bronhouders zoals gemeente, BAG, regio en meldkamer worden modulair gekoppeld, afhankelijk van de wensen van het korps. Informatie van partners, zoals kaartmateriaal en routering zijn als standaardmodule afneembaar. Door de modulaire opzet kan een korps zijn eigen modules op maat laten maken, of bestaande modules naar wens laten aanpassen. De modulaire opzet betekent dat wensen van een korps goed kunnen worden afgestemd. Een korps bepaalt zelf wat het wel en niet nodig heeft, en kan hier een economische afweging in maken.

Navigatie

De navigatiemodule is een zeer eenvoudig te bedienen module voorzien van alle features die aanwezig zijn op de tegenwoordige navigatieapparatuur. In de basis wordt gebruik gemaakt van een zeer betrouwbaar navigatiepakket. Dit navigatiepakket is speciaal aangepast voor de hulpdiensten. Naast de standaard features worden hieronder een aantal, voor de hulpdiensten, belangrijke features genoemd:

  • Speciale emergencymap
  • Aanpasbaar kaartmateriaal
  • Centraal beheer zoals ingeven van wegopbrekingen, brandkranen etc
  • Centraal invoeren van gebiedsafzettingen
  • Meerdere adressenbestanden worden door de navigatiemodule geraadpleegd
  • Truck attributen. U kunt de lengte, breedte, hoogte en gewicht van het voertuig invoeren waarop de routeberekening wordt aangepast
  • Navigeren op basis van een oa. P2000 melding
  • Prioriteit gestuurd navigeren
  • Menustructuur van het navigatiesysteem kan naar wens worden aangepast
  • Etcetera