Nieuws

IAMS 2020, Van Es Mobility neemt deel!

Dit jaar staat ook Van Es Mobility in samenwerking met Standis & Time4spotrepair op de IAMS 2020 (Amsterdam Motor Show 2020). Deze show staat in het teken van de mooiste (Exclusieve) auto’s. Op deze beurs zullen veel grote autobedrijven, vakspecialisten en accessoire leveranciers te vinden zijn.

Wilt u up-to-date blijven? Volg dan @Ricardovanes op instagram! Tevens geven wij 2 kaarten weg die te winnen zijn via deze instagram pagina.

Om een impressie van IAMS te krijgen neem dan een kijkje op:
https://www.amsterdammotorshow.com/

Van Es Mobility biedt oplossing voor EV-voertuigen

De elektrische auto’s komen in grote getalen naar Nederland.
Ook deze voertuigen zijn helaas een doelwit van het dievengilde.
Veel verzekeraars eisen dan ook een SCM gecertificeerd terugvindsysteem (TV01).
Van Es Mobility biedt hiervoor een oplossing!
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Van Es Mobility wenst u fijne feestdagen!

Geachte relatie,

Aan het einde van dit jaar danken wij u voor het in ons gestelde vertrouwen en de aangename samenwerking.

Graag wensen wij u en uw medewerkers sfeervolle kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar, waarin wij hopen u nog vaak van dienst te mogen zijn.

Tevens zijn wij 25, 26 december en 1 januari gesloten.

Met een feestelijke groet,

Het Van Es Mobility team!

Van Es Mobility sponsert MSV SALZ

Van Es Mobility sponsort!

 

uitreiking    Van Es Mobility heeft op 16-4-2011 de bekers gesponsord,

voor de 2e clubwedstrijd van MSV SALZ.

Hoezo MSV SALZ?

 

Wij hebben gekozen om MSV SALpaulZ te sponseren omdat Paul van Es (Directeur)

zelf een volleerd motorcrosser is.

Hij is niet de enige ook zijn twee zoons Lorenzo en Ricardo zijn actief in het beoefenen van deze sport.

Noch de bekers niet zelf zijn gewonnen genieten de heren volop van de sport.

(Paul)

Verslag van de dag

De heren moeten vroeg op, om 8 uur stonden ze al te sbus_alles_uitgezetpringen om te rijden!

Allenmaal in de bus en gaan, op naar de crossbaan.

Eenmaal aangekomen wordt alles uit gezet: luifel uit, tafeltje met stoeltjes naar buiten en natuurlijk de crossmotoren zelf!

Ook omdat wij natuurlijk in de telematica zitten is er een pc aanwezig waarop wij onze tijden kunnen volgen en precies kunnen zien hoe hard we bijvoorbeeld hebben gereden! Na enige tijd begint de 1e klasse namelijk de 50cctjes, daarna volgenden de 65, 85, Dames, Veteranen, MX2B, MX1B, MX2A en de MX1A.

Na allenmaal 2x te hebben gereden kwam toen eindelijk het spannende moment voor Paul. Stiekem het moment waar hij al de hele dag op heeft gewacht: de prijsuitreiking!

Na een kort verhaal te hebben gedaan wat Van Es Mobility nou doet deelde hij met trots de bekers uit.

lorenzo(Lorenzo)

ricardo(Ricardo)

Ook in 2015 doet Van Es Mobility weer aan CO2 -neutrale postbezorging

CO2 -neutrale postbezorging, Van Es Mobility ondersteunt het initiatief van PostNL om postverzendingen te vergroenen.
PostNL 2015

Niet te hacken, niet te stelen

2e handzender
Wij krijgen veel vragen over de 2e handzender die tegenwoordig wordt geleverd bij achteraf gemonteerde alarmsystemen. Per 1 januari 2015 is het nieuwe keuringsvoorschrift AA04 versie 2.0 van kracht gegaan. Hierin is de eigen autorisatie verplicht gesteld.

In dit filmpje maakt het SCM duidelijk waarom de 2e handzender noodzakelijk is om de nieuwe manier van autodiefstal tegen te gaan.

Voertuigvolgsysteem Plus (VVS+)

Voertuigvolgsysteem Plus VVS+ (voorheen klasse 4 en 5)

Met een “voertuigvolgsysteem plus” = “VVS+” (voorheen klasse 4 of 5 systeem) is het mogelijk om een gestolen voertuig na diefstal te traceren. Een voertuigvolgsysteem Plus = VVS+ (voorheen klasse 4 of 5 systeem) is altijd een combinatie van een Kiwa SCM goedgekeurd Startonderbreker met eigen autorisatie of alarmsysteem met eigen autorisatie of alarmsysteem met hellingshoekdetectie met eigen autorisatie systeem. Een van deze 3 Kiwa/SCM goedgekeurde (basis) alarmsystemen in combinatie met een voertuigvolgsysteem is een voertuigvolgsysteem plus = VVS+ die voorzien is van “jamming detectie”. Een systeem voorzien van jammingdetectie schakelt, wanneer er jamming wordt waargenomen, automatisch een blokkeerconditie in, welke voorkomt dat het voertuig opnieuw gestart kan worden. Jamming detectie is dus een aanvulling op de bestaande specifieke voertuigvolgsystemen.
De diefstal en inbraakmeldingen afkomstig van een goedgekeurd voertuigvolgsysteem plus = VVS+, worden uitsluitend behandeld door erkende meldkamers (PAC’s). Dit zijn dezelfde meldkamers die alarmmeldingen afhandelen voor woonhuisbeveiliging. Alleen deze meldkamers zijn bevoegd om alarmmeldingen door te geven aan de politie. Bij de verzekeraar dient u aan te tonen dat u een abonnement voor uw voertuigvolgsysteem heeft. Dit kunt u doen door de Kiwa/SCM certificaten te tonen. Deze kunnen pas uitgeprint worden als het alarmsysteem is afgemeld door de PAC meldkamer. Dit gebeurt zodra het voertuig bij hun is aangemeld. Uiteraard kunnen wij dit allemaal voor u verzorgen.

King of Mosten

Wij feliciteren het Gulf Oil – GPO Dragracing team!

Zij hebben de Mosten Raceday in Ørsted, Denemarken.
Over het weekend heeft het team wegens weersomstandigheden maar 2 runs kunnen maken terwijl dit er normaal 6 zijn!
Tijdens dit evenement georganiseerd door “the British and American motorcycle club Mosten MC”, is het een gezellig evenement met rock bands, etenskraampjes, festiviteiten, jet cars & top fuel dragstars.

king of mosten

Gemeente Utrecht en hun zonne-energie perssysteem

De Gemeente Utrecht is heel druk met het milieu en het groener krijgen van de provincie.

Zo is één van die hulpmiddelen het Zonne-energieperssysteem voor de ondergrondse containers, ontwikkeld door Van Es Mobility.

Zie hieronder het filmpje met daarin het de project leider: Dave Post, en zijn uitleg en positieve punten van het systeem.

Ondergronds Pers systeem

Van Es Mobility B.V. heeft een startonderbreker voor elektrische auto’s!

Van Es Mobility B.V. heeft de primeur! Wij hebben als enige in europa de oplossing tegen sleuteldiefstal of sleutel kopieën. Wij hebben een digitale startonderbreker voor elektrische auto’s ontwikkeld. Deze startonderbreker is op afstand te activeren, met toetsenbord, afstandsbediening en data communicatie. Met deze unieke combinatie is uw auto altijd veilig. Van Es Mobility B.V. is de eerste fabrikant die dit product lanceert.

Bent u geïnteresseerd neem dan contact op met ons!

Landelijke oefening

Van Es Mobility B.V. heeft gister en meerdere dagen daarvoor intensief getraind met de PAC Meldkamer van Bosch en de landelijke alarmcentrale’s van de Politie.

Tijdens deze dagen wordt er geoefend met het gebruik en het volgen van Track & Trace apparatuur.

Zo worden er simulatie’s uitgevoerd van echte overval scenario’s en wordt er van opsporing tot aan de aanhouding dit als “echt” zijnde afgehandeld.

Dit levert ervaring op en veel positieve feedback over het gebruik van Track & Trace apparatuur in de opsporing.

Tevens is er geoefend met het gebruik van Live View hierbij bediend de PAC Meldkamer centralist de computer, hier door hoeft de centralist in de Politie meldkamer alleen de positie’s door te geven aan zijn agenten op straat.

GuArt Systems op LXRY TV

GuArt Systems heeft een uniek ‘ArtShield’ systeem ontwikkeld in samenwerking met Van Es Mobility, waardoor kunstwerken niet alleen beveiligd zijn, ze kunnen in geval van calamiteiten ook worden getraceerd. Hierdoor is ‘ArtShield’ een unieke totaaloplossing dat preventie van diefstal én alarmering én opsporing van diefstal combineert. Bij beweging en/of trilling wordt onmiddellijk een signaal uitgezonden en tegelijkertijd wordt het track-and-trace signaal geactiveerd.

www.guart-systems.nl

Bekijk ook het fragment! http://lxry.nl/lxrytv/fragmenten/475-guart-systems