Over ons

Van Es Mobility is fabrikant van mobiele telematica producten en levert diensten die een essentiële bijdrage leveren aan alle aspecten van uw organisatie en management. Full focus telematica solutions zijn de kern activiteiten van Van Es Mobility waarbij de nadruk ligt op de focus, gemak en eenvoud en het besparen van kosten. Van Es Mobility is Kiwa SCM gecertificeerd installateur.

Wie is Van Es Mobility?

Ons bedrijf heeft ruim 36 jaar ervaring in de mobiele Telematica Branche. Deze kennis en ervaring is opgedaan bij diverse bedrijven, in diverse functies binnen deze branche. Telematica bedrijven waar wij onze ervaring op hebben gedaan zijn Libertel, Vodafone en Technocon. U bent dus verzekerd van een brede kennis van zaken.

Van Es Mobility B.V. beschikt over een eigen Research and Development (R&D) center. Hierbij worden onder andere de volgende toepassingen gebruikt: gsm, data, Local Based Services (LBS), satelliet, Radiofrequentie (RF) communicatie en solar.

Van Es Mobility B.V. is in staat om uw organisatie een gedegen, transparant en onafhankelijk advies te geven over het beheren van uw mobiele objecten. Dit houd concreet in: werkmaterieel, vaartuig, motor, scooter, (lease) auto, bedrijfs voertuigen,vrachtwagens etc. Van Es Mobility B.V. heeft “de complete producten lijn” om uw mobiele objecten te beveiligen, of om uw fiscale ritregistratie te monitoren. Daarnaast houdt Van Es Mobility B.V. zich bezig met Waste oplossingen.

Uiteraard kunt u ook voor andere mobiele telematica producten bij Van Es Mobility B.V. terecht, zoals SCM gecertificeerde beveiligingsproducten voor mobiele objecten. Hierbij kunt u denken aan de Digital Immobilizer, de VEM-tracer en persoonsbeveiliging. Kortom, wij kunnen alles beveiligen en in kaart brengen wat mobiel verplaatsbaar is.

Daarnaast biedt Van Es Mobility object sweeping aan. Zo wordt er gekeken of er gps/trackers/dataloggers in uw object geplaatst zijn.

Onze missie

“De missie” van Van Es Mobility B.V. is om uw een transparante helderheid te bieden in deze snelgroeiende markt van mobiele telematica. Wij bieden u een kwalitatief hoogwaardig product en dienstenpakket tegen een marktconforme prijs.